Amit az emberek mondanak az exkuzívan kezelt magánalapokról

Szabó Attila

"Nagyon örülök hogy rá találtam erre a befektetési lehetőségre. Biztosítani szeretnénk a gondtalan  nyugdíjas éveinek és biztos passzív jövedelemre szeretnénk szert tenni hosszú távon. Meg csak pár hónapja fektettünk egy-egy alapba de nem bántuk meg. Minden hónapban stabil biztos jövedelmet hoz. Ennek tudatában a gyerekeinknek is fogunk egy-egy alapot nyitni ami segíteni fog nekik akár a lakás vásárlásban is. Ez egy fantasztikus lehetőség amit kar lenne kihagyni."

Viktória

Jó látni, hogy egyre több pénzem van. A rendszer kiválóan működik!

Radics Réka

"Én 2018-ban egyedül maradtam 3 gyermekemmel, akkor 2 eves kislányommal és újszülött ikerfiaimmal. A vágy bennem hogy passzív jövedelemre tegyek szert azóta nagyon erős. Kutatom a befektetési forrásokat és mindig meg is találom. Köszönöm a lehetőséget."

Varró Ica

"Egy jelenség, ami nem hanyatlik, bármennyi veszteség árán sem, az a piramis játékok, MLM befektetési üzletek, tokenek, coinok világa. Pontosan tudom mit jelent ez, mert 4-5 éven keresztül ilyen üzletekben veszítettem el minden pénzem. Passzív jövedelem reményében 70-80 üzletbe regisztráltam, 3$- 2400 $ közötti összegeket nyúltak le hekker oldalakon tőlem. Vagy nagyon jól menő üzletnek látszó előadásokon bemutatott, magas hozamot ígérő "üzletekben".
Ezt azért írtam ilyen módon, mert sokan nem tudnak és nem is akarnak ebből a világból kiszakadni. Nem hiszik, hogy létezik egy pontosan kiszámítható, valós értéket adó üzlet. Jó hírem van számukra, LÉTEZIK! 14 hónapja tudom, hogy jó helyen vagyok!"

Gábor

Ez a befektetés életem egyik legjobb döntése volt! A derivatív piac újdonság volt számomra és bebizonyosodott, hogy óriási lehetőség van benne. Egy éve kezdtem el és ilyen rövid idő alatt megváltoztatta az anyagi helyzetem. Sikerült “kiváltanom” a munkahelyi fizetésemet, és csak ebből a passzív jövedelemből meg tudok élni Angliában. Egyszerű és 100%-ban passzív, mert egy profi csapattal dolgozom össze. A kamatos kamatnak – és a kiemelkedő hozamoknak – köszönhetően folyamatosan növekszik a tőkém.

Zoltán

Több év egyéni kereskedés után, bezártam a számláimat és tőkémet áthelyeztem a privát alapokba. Rájöttem, hogy egyéni kereskedőként nem csak az időmet de a pénzemet is pazaroltam. Most van időm a családra, megszünt a stressz, és jobban keresek mint valaha. Köszönöm.

Slezák Tünde

"Sikertelen vállakozásomból kifolyólag kb. 25milliós adóssággal érkeztem Angliába, angol nyelvtudás nélkül. Amit megtanultam a 12 év alatt, hogy igazi passzív jövedelmet csak úgy tudunk elérni ha összedolgozunk másokkal. Nekem egy év alatt sikerült megduplázzam a tőkémet. Ez a lehetőség ami a kezünkben van pont erről szól. Komoly havi jövedelmet tudok realizálni, amivel elértem a teljes anyagi függetlenséget."

Ákos

Aki keres az talál! A befektetések sorából nem hiányozhat ez a megoldás. Tökéletesen működik, optimális pénzügyi növekedés, folyamatos magas hozamokkal.