Kiricsi Ákos

ÜZLETEMBER / SZERZŐ / MENTOR 

 

Megmutatok és megtanítok új módszereket, amelyek megoldást kínálnak a mindennapi pénzügyi fejlődéshez, a jobb élethez, és álmaid megvalósításához.

 

Életrajz

Ákos szereti a vállalkozói szellemet és a befektetéseket. Az a küldetése, hogy megváltoztassa az emberek pénzügyi gondolkodásmódját, és támogassa az embereket. A katonai pályáról mérnöki pályára képezte át magát, több diplomával rendelkezik. Tisztában van képességeivel és szereti a kihívásokat. Kétszeres magyar bajnok judoban.

32 évesen Angliába költözött, és saját erőből a nulláról felépítette magát. Mindig is érdekelte a pénzügyi világ és a tudatos élet, ezért 2014-ben megjelentette első könyvét Szupernotesz – gyorsítósávon az eredmények felé címmel. 2015-ben business szakon szerzett diplomát Londonban. Jelenleg a következő könyvén dolgozik. 35 éves korára elérte azt, amit sokan életük végéig sem tudnak megvalósítani: a pénzügyi szabadságot. Jelenleg vitorlás yachtjával világkörüli úton van.

Vállalkozóként és üzletemberként érdeklődése az ingatlanfejlesztéstől a crypto valutákon keresztül a nyilvános beszédig és a digitális médiáig terjed. Író, kommunikátor. 

A Moneyciót azért alapítottam, hogy megoszthassam veled az exkluzív magánalapok különleges világát. A módszer kiválóan működik, minden korosztály számára lehetsz akár 18 vagy éppen 50 éves.

Ákos története

Ákos vállalkozói útja fiatalon kezdődött, amikor egy rendezvény után a kezébe került a Gazdag Papa Szegény Papa című könyv. Ez ösztönözte arra, hogy elkezdjen vállalkozni másodállásban. A mérnöki munka mellett is tanult. Ekkor már tudta, hogy a deviza hitel csapda is lehet, így forint hitelre megvette első autóját, majd lakását. Ez a jó döntés tovább erősítette. A mérnöki munkából a pénzügyek felé vette az irányt, ezáltal részese volt a legnagyobb angol pénzügyi cég térhódításának Magyarországon. A mókuskereket és a stresszt megelégelve arra az elhatározásra jutott, hogy elhagyja az országot és azt, amit addig felépített. Angliába költözött egy 14 kg-os bőrönddel és újból kezdett mindent. Olyan családban nőtt fel, ahol édesapja gyógyíthatatlan beteg volt, így a családot úgy kellett eltartani, hogy  apja képtelen volt a fizikai munkavégzésre. A mai napig ez Ákos életének és vállalkozásainak fő mozgatórugója. Ákos 35. születésnapja előtt elérte a pénzügyi szabadságot. Jelenleg 365 nap éves szabadsággal rendelkezik, így ne lepődj meg ha éppen a vitorlás yachtjáról jelentkezik. 

Amit nem tudnak Ákosról:

Már gyerekként elismerték kreativitását a Tervezzünk Tárgyakat – használd az agyadat! országos pályázaton.

Zeneiskolába járt és szeret country zenét hallgatni az autóban.

Befektetéseiből él, 45 évesen nyugdíjazta magát.

Remek üzleti partner, okosabb emberekkel veszi körül magát.