#4 Fél perc tőzsde -Kereskedési tippek minden kereskedő számára

Kereskedési tippek minden kereskedő számára

Mielőtt valami újba kezdene, kezdje az alapokkal. Vizsgáljuk meg azokat a kereskedési tippeket, amelyeket minden kereskedőnek figyelembe kell vennie, mielőtt devizapárokkal kereskedne.

1. Ismerje a piacokat
Nem lehet lebecsülni annak fontosságát, hogy folyamatosan képezze magad a forex piacon. Szánjon időt arra, hogy tanulmányozza a devizapárokat, és hogy mi befolyásolja őket, mielőtt kockáztatná saját tőkéjét; ez az idő ráfordítás jó pénzt hoz hosszú távon, sokat takaríthat meg Önnek.

2. Készítsen tervet és tartsa be azt
A jó eredményeket felmutatni tudó tréderek a következőt mondják. Tervezd a kereskedést és kereskedd a tervet. A kereskedési terv készítése a sikeres kereskedés kritikus eleme. Tartalmaznia kell a profitcélokat, a kockázattűrési szintet, a módszertant és az értékelési kritériumokat. Miután elkészült egy terv, győződjön meg arról, hogy minden egyes ügylet, amelyet úgy gondol, megfelel-e a terv paramétereinek. Ne feledje: Ön valószínűleg a legracionálisabb a kereskedés megkezdése előtt, és a leg irracionálisabb a kereskedés bevezetése után.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.