#16 Fél perc tőzsde - A napon belüli kereskedés

A napon belüli kereskedés (Intraday trading) az ugyanazon kereskedési napon belüli vétel és eladás. Ez a kereskedelem a devizapiacokon folyik legszabályosabban. Tehát ez azt jelenti, hogy a napon belüli kereskedésben az összes pozíciót a piaci nap zárása előtt rendezik. Emiatt a kereskedések nem eredményezik a kezelhetetlen kockázat vagy a csereügyletek elkerülését.

A kereskedők nagy figyelmet fordítanak a napközbeni ármozgásokra, valós idejű diagramok segítségével próbálják kihasználni a rövid távú áringadozásokat. A rövid lejáratú kereskedők általában egy-, öt-, 15-, 30- és 60 perces napon belüli grafikonokat használnak, amikor a piaci napon kereskednek.

A napi kereskedést a rendkívül hatékony profi kereskedők domainjének tekintették. Ha helyesen végezzük, akkor a napközbeni kereskedelem pénzügyileg nagyon megbízható karrierlehetőség lehet. A napon belüli kereskedés azonban egy kicsit nagyobb kihívást jelent a kezdők számára, és alapos kutatásra és jó stratégiára van szükség, mielőtt elkezdené.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.