Befektetni jó

Mindenki saját nézőpontjából kiindulva kezeli pénzügyeit, amibe a befektetések is beletartoznak. Ez a nézőpont  emberről emberre változik, ami számodra őrültségnek tűnhet, nekem teljesen észszerű lehet. Az általam is használt befektetések bemutatásával az a célom, hogy közelebb vigyelek ahhoz a réteghez, akik már a saját idejük felett szabadon rendelkeznek, ahogy én magam is már több, mint 10 éve.

 

A célok eltérőek lehetnek, de vajon te mennyire vagy a teljes szabadságtól? Ez könnyen meghatározható, egy amerikai felmérés szerint. Az éves kiadásaid 25 szörösének kell meglennie befektetésekben ahhoz, hogy gondtalan életet tudj élni… 

 

Ha ez még nincs meg, akkor ime pár ajánlat...

Aukciós szolgáltatás mint befektetés

Az aukciós iparág folyamatosan emelkedő tendenciát mutat az elmúlt években. Mindezt alátámasztja a gazdasági környezet. Így kíváló lehetőség manapság professzionális aukciós szolgáltatásokkal befektetési portfóliónkat kiegészíteni.

Részletek ➝

Arany és egyéb nemesfémek

A fizikai arany a generációkon átívelő vagyonmegőrzés kiváló eszköze. Az arany ellenáll az inflációnak, sőt, néhány százalékos reálhozamot is biztosít. Krízishelyzetekben szinte az arany az egyetlen, amely azonnal hordozható érték, és bárhol könnyen beváltható.

Exkuzívan kezelt magánalapok

Az alapkezelők a világ különböző részéről származnak. Az alapkezelői paletta folyamatosan bővül. Minden alapkezelő egy másfél éves kiválasztási procedurán esett át, és ezek után lett bemutatva a befektetőknek. Az alapkezelők saját tőkével rendelkeznek, ami folyamatosan részt vesz a kereskedésben. Az alapkezelők egyenként átlagosan 30 - 150 millió USD-al kereskednek minden nap.

Részletek ➝