Kiricsi Ákos

ÜZLETEMBER / SZERZŐ / MENTOR

A Moneyciót azért alapítottam, hogy megmutathassam vneked a befektetések különleges világát.

A módszer kiválóan működik, minden korosztály számára lehetsz akár 18 vagy éppen 50 éves.

Ákos vagyok

 

Megmutatok és megtanítok új módszereket, amelyek megoldást kínálnak a mindennapi pénzügyi fejlődéshez, a jobb élethez, és álmai megvalósításához.

Ákos története

 

Ákos vállalkozói útja fiatalon kezdődött, amikor egy rendezvény után a kezébe került a Gazdag Papa Szegény Papa című könyv. Ez ösztönözte arra, hogy elkezdjen vállalkozni másodállásban. A mérnöki munka mellett is tanult. Ekkor már tudta, hogy a deviza hitel csapda is lehet, így forint hitelre megvette első autóját, majd lakását. Ez a jó döntés tovább erősítette. A mérnöki munkából a pénzügyek felé vette az irányt, ezáltal részese volt a legnagyobb angol pénzügyi cég térhódításának Magyarországon. A mókuskereket és a stresszt megelégelve arra az elhatározásra jutott, hogy elhagyja az országot és azt, amit addig felépített. Angliába költözött egy 14 kg-os bőrönddel és újból kezdett mindent. Olyan családban nőtt fel, ahol édesapja gyógyíthatatlan beteg volt, így a családot úgy kellett eltartani, hogy  apja képtelen volt a fizikai munkavégzésre. A mai napig ez Ákos életének és vállalkozásainak fő mozgatórugója. Ákos 35. születésnapja előtt elérte a pénzügyi szabadságot. Jelenleg 365 nap éves szabadsággal rendelkezik, így ne lepődj meg ha éppen a vitorlás yachtjáról jelentkezik. 

Video Poster Image

"Érdekes volt rálátni saját magamra, és megtalálni a megoldásokat a mindennapi roblémákra és a befektetésekre. A korábbi tévhiteimből kilépve kinyitottad a szemem. Imádom, hogy minden hónapban megajándékozom magam és már nincs  szégyenérzetem e miatt, hanem igazán örülni tudok neki. Már imádom a pénzügyeket. Mert rendet teremt, nem csak a pénzügyek területén hanem az életem minden területén."

 
A Toth Gyöngy

"Nem vezettem a pénzügyeimet, ez által nem láttam a valós képet. Ne csak keressem meg költsem a pénzt, hanem értsem mit miért csinálok. Már komolyabban bánok a pénzel. Ezzel a programmal felnősz ahhoz, hogy tovább tudjál lépni. Olyan ez mint az iskolai előképzés. Felkészít az iskolára, azaz felkészít a valós pénzügyi mindennapokra."

 
Őri Áron