Magánalapok

A számok beszélnek...

 

Így érdemes megszökni a lekötött betétek jövedelemcsökkenése elől.

A jegybank folyamatosan csökkenti a jegybanki alapkamatlábat, a pletykák szerint ez a jövőben sem fog változni. Az alábbi kimutatásból jól látható ez a csökkenő trend.

Aktuális jegybanki alapkamat 2021. December 15-én: 2,40%

 

Bármennyire is megpróbáljuk komolyan venni ezeket a számokat és a globális viszonyokat, sajnos ezek a számok már súrolják a vicc kategóriát. Mégis komolyan kell venni őket. 

Mit lehet tenni, hogy elfogadható növekedést érjünk el? 

Új megoldásokat kell keresni! Felelősségteljes döntés alapján újra kell  gondolni az eddigi befektetéseinket és azok hozamait. Az exkluzív privát alapokkal Önnek lehetősége van arra, hogy kipróbálja és újra élvezze az egyes ciklusok jó hozamát.

 

Az ábrán látható számok az exkluzív privát alapok 5 heti nettó nyereségét mutatja 6 évre számolva. És ugyan ezt látjuk a mindenki által jól ismert hazai fix betétek hozamával.

Fontos kiemelni azt, hogy hat év nem beláthatatlan idő. Jelen esetben a 15.000 dolláros kezdő tőke ( ami 4,5 millió forint) Hat év távlatában képes önnek 1.057.000  dollárt termelni ami 319 millió forint.

Vajon számíthat-e Ön ennyi nyugdíjra, 40 év munka után?

Szeretne vagyont hagyni a gyermekeire?

Megoldaná egy életre a családja biztos anyagi hátterét?

A választás lehetősége az Ön kezében van. 

  Miért exkluzívak ezek a magánalapok? 

Az exkluzívitás jelen esetben a hozzáférhetőséget jelenti, azaz ezen magánalapok nem nyilvánosak, és nem publikusak. Ez azt jelenti, hogy bárki számára nem elérhető. A hozzáférés csak meghívóval lehetséges, ahogy ez a zártkörű klubbokban szokás. Ezek a magánalapok nincsenek reklámozva, mint azok az alapok amiket megtalálhat a nagyobb bankoknál, alapkezelőknél.

 

Mi lehet tudni az alapkezelőkről?

Az alapkezelők a világ különböző részéről származnak. Az alapkezelői paletta folyamatosan bővül. Minden alapkezelő egy másfél éves kiválasztási procedurán esett át, és ezek után lett bemutatva a befektetőknek. Az alapkezelők 50.000 - 1.500.000 USD közötti saját tőkével rendelkeznek, ami folyamatosan részt vesz a kereskedésben. Az alapkezelők egyenként átlagosan 30 - 150 millió USD-al kereskednek minden nap.

 

Milyen megtérüléssel dolgoznak?

Teljesítményüket tekintve, alapnak mondható a nettó éves 30% befektetés arányos megtérülés.

A minden elismerést kivívó éves 70-90%-os befektetés arányos megtérülés sokak számára feltűnő és a hihetetlen kategóriába tartozik, amin a befektetők csak kellemesen mosolyognak. Hiszen ők valójában ennyit keresnek, minden kétely és probléma nélkül.

Ez a befektetés nem való mindenkinek!

 

Visssza a főoldalra...

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését lépjen kapcsolatba velünk további részletekért vagy tekintse meg bemutatónkat.

Bemutató megtekintése